Eventi 2016

VIDEO Tryezë e rrumbullakët për të studiuar nje strategji kundër gjakmarrjes

Mbledhje private në Tiranë: tryezë e rrumbullakët me institucionet dhe OJF-te për të studiuar nje strategji konkrete në parandalimin dhe luftën e fenomenit të gjakmarrjes

Sara Ianovitz – Operazione Colomba
Giulia Zurlini Panza – koordinatore për Operazione Colomba nga Italia
Igli Totozani – Avokati të Popullit
Arben Shkëmbi – komisioner të Avokatit të Popullit
Drita Avdyli – Dhoma kombetare e Ndermjetesve
Xhelal Mziu – kryetar i Bashkisë së Kamzës
Liljana Luani – mësuese

Sara Ianovitz – Operazione Colomba

 

FOTO takim publik: Heroi i vertete është ai që fal

Fushata e sensibilizimit e 2016 “Të lidhim besën për… pajtim” mbërrin në Tiranë. Një takim publik për të reflektuar së bashku mbi temën e faljes. Kush është një hero i vërtetë? Kush është një burrë i vërtetë? Sa kultura jonë ndikon thellë në përvojat tona emocionale dhe zgjedhjet tona të përditshme? A është e mundur një kulturë e faljes? A mund të themi me të vërtetë që ”heroi i vërtetë është ai që fal”?

(më tepër…)