Raporti trevjeçar

Raporti trevjeçar mbi fenomenin e gjakmarrjes në Shqipëri

report per sitoMë 21 mars në Shkodër dhe më 27 mars në Tiranë,Operazione Colomba ka prezantuar “Dokument i përshkrimit të fenomenit ‘hakmarrja’ dhe ‘gjakmarrja’ për sensibilizimin e institucioneve shqiptare e ndërkombëtare – botimi III”. Ky dokument fotografon fenomenin e hakmarrjes dhe gjakmarrjes,mundohet të bëjë presion mbi institucionet shqiptare dhe ndërkombëtare,për një angazhim më të madhë për të tejkaluar fenomenin që vazhdon të vrasë dhe të mbjellë vuajtje në popullin shqiptar.

Lexoni raportin këtu