Paraqitja ë fushatës

Konferenca për shtyp “Të lidhim besën për… pajtim!”

Konferenca për shtyp Eventi 2016 Të lidhim besën për… pajtim!

17/05/2016 në oren 11.00

Konferenca për shtyp me përfaqësues të eventit “Të lidhim besën për… pajtim!” organizuar nga Operazione Colomba

Konferenca

Eventi 2016 Të lidhim besën për… pajtim!
Një event për tre qytete: Pajtimi realizohet së bashku!
3 qytete, 3 data, 3 ditë: 1 Pajtim

Eventi i sensibilizimit “Të lidhim besën për… pajtim!” lind me dëshirën për të zgjuar ndjenjën e bashkësisë në mbarë Shqipërinë, duke lidhur në mënyrë simbolike veriun (Shkodrën), qendrën (Tiranën) dhe jugun (Vlorën).

Datat e parashikuara janë:

Shkodër: 19-20-21 maj 2016;
Tiranë: 29-30 shtator e 1 tetor 2016;
Vlorë: 24-25-26 nëntor 2016.

Të lidhim besën për… pajtim!

Të lidhim besën për… pajtim!Eventi 2016 Të lidhim besën për… pajtim!

Një event për tre qytete: Pajtimi realizohet së bashku!
3 qytete, 3 data, 3 ditë: 1 Pajtim

Eventi i sensibilizimit “Të lidhim besën për… pajtim!” lind me dëshirën për të zgjuar ndjenjën e bashkësisë në mbarë Shqipërinë, duke lidhur në mënyrë simbolike veriun (Shkodrën), qendrën (Tiranën) dhe jugun (Vlorën). (më tepër…)