Eventi 2016

Programi e Shkodres 19-20-21 maj 2016

Eventi 2016 “Të lidhim besën për… pajtim!”
Një event për tre qytete: Pajtimi realizohet së bashku!
3 qytete, 3 data, 3 ditë: 1 Pajtim

Eventi i sensibilizimit “Të lidhim besën për… pajtim!” lind me dëshirën për të zgjuar ndjenjën e bashkësisë në mbarë Shqipërinë, duke lidhur në mënyrë simbolike veriun (Shkodrën), qendrën (Tiranën) dhe jugun (Vlorën).

Programi e Shkodres 19-20-21 maj 2016

E Enjte, 19 maj 2016:

16:30
Hapja e eventit në pedonalen e Shkodres Kolë Idromeno
Takim publik:
“Heroi i vertete është ai që fal, jo ai që vret” me z. Gianfranco Testa, z. Tonin Çobani, znj. Loreta Tomaj

18:30
Shfaqja e filmit Falja e Gjakut
qendrën rinore ARKA me prezencën e protagonistes Sindi Laçej
Programi e Shkodres

E Premte, 20 maj 2016:

10:30
Tryezë e rrumbullakët me institucionet dhe prezantimi i Dokumentit mbi angazhimin në luftën dhe parandalimin e fenomenit të hakmarrjes dhe të gjakmarrjes si dhe në promovimin e një kulture paqeje dhe të pajtimit tek Biblioteka Shkencore e Universitetit “Luigj Gurakuqi”

E Shtune, 21 maj 2016:

15:00
Laborator Grafiti pranë lulishtes në rr. Hasan Riza Pasha
18:00
Inaugurimi i grafitit
19:00
Mbyllje dhe mbrëmje muzikore pranë qendrës rinore ARKA

Konferenca për shtyp “Të lidhim besën për… pajtim!”

Konferenca për shtyp Eventi 2016 Të lidhim besën për… pajtim!

17/05/2016 në oren 11.00

Konferenca për shtyp me përfaqësues të eventit “Të lidhim besën për… pajtim!” organizuar nga Operazione Colomba

Konferenca

Eventi 2016 Të lidhim besën për… pajtim!
Një event për tre qytete: Pajtimi realizohet së bashku!
3 qytete, 3 data, 3 ditë: 1 Pajtim

Eventi i sensibilizimit “Të lidhim besën për… pajtim!” lind me dëshirën për të zgjuar ndjenjën e bashkësisë në mbarë Shqipërinë, duke lidhur në mënyrë simbolike veriun (Shkodrën), qendrën (Tiranën) dhe jugun (Vlorën).

Datat e parashikuara janë:

Shkodër: 19-20-21 maj 2016;
Tiranë: 29-30 shtator e 1 tetor 2016;
Vlorë: 24-25-26 nëntor 2016.

Të lidhim besën për… pajtim!

Të lidhim besën për… pajtim!Eventi 2016 Të lidhim besën për… pajtim!

Një event për tre qytete: Pajtimi realizohet së bashku!
3 qytete, 3 data, 3 ditë: 1 Pajtim

Eventi i sensibilizimit “Të lidhim besën për… pajtim!” lind me dëshirën për të zgjuar ndjenjën e bashkësisë në mbarë Shqipërinë, duke lidhur në mënyrë simbolike veriun (Shkodrën), qendrën (Tiranën) dhe jugun (Vlorën). (më tepër…)