Konkurs Fotografik

Konkurs Fotografik: “Të lidhim besen për… pajtim!”

Konkurs Fotografik

Të lidhim besen për… pajtim!

Konkurs fotografik për të nxitur mbi paqen

 

Përdori fotografitë tuaja për të sensibilizuar mbi paqen dhe pajtimin në Shqiperi! Bëhu pjesë e konkursit tonë dhe dërgo fotografitë tuaja mbi këtë temë!
Të gjithë kategoritë janë të mirëpritura! Ndihmo Operazione Colomba!
Fito çmimet! Paraqiti fotografitë tuaja në një ekspozitë tek Galerija ARKAPIA pranë qendrës rinore ARKA në Shkoder. (më tepër…)

Rregullorja e konkursit

Pjesëmarrja në konkurs është e lirë dhe e hapur për foto-amatorë, profesionistë dhe shoqatat vullnetare.

Ku të dërgoni fotot? Me e-mail në adresën operazionecolomba.al@apg23.org
Tema e konkursit: “Të lidhim besen për… pajtim!”
Numri fotografive: 2
Mbyllja e konkursit: 10 korrik 2016

Rregullorja

Për të marrë pjesë, duhet të dërgoni fotot në adresën e-mail operazionecolomba.al@apg23.org me informacionet e mëposhtëm (pa këto të dhëna, regjistrimi nuk do pranohet):

  • Titulli i Fotografisë
  • Kategoria (specifikoni nëse jeni foto-amator, profesionist apo shoqatë vullnetare)
  • Mbiemri
  • Emri
  • Data e linde
  • Qyteti
  • Telefoni

(më tepër…)