Tag Archive: Shkodër

Konkurs Fotografik: “Të lidhim besen për… pajtim!”

Konkurs Fotografik

Të lidhim besen për… pajtim!

Konkurs fotografik për të nxitur mbi paqen

 

Përdori fotografitë tuaja për të sensibilizuar mbi paqen dhe pajtimin në Shqiperi! Bëhu pjesë e konkursit tonë dhe dërgo fotografitë tuaja mbi këtë temë!
Të gjithë kategoritë janë të mirëpritura! Ndihmo Operazione Colomba!
Fito çmimet! Paraqiti fotografitë tuaja në një ekspozitë tek Galerija ARKAPIA pranë qendrës rinore ARKA në Shkoder. (më tepër…)

Programi e Shkodres 19-20-21 maj 2016

Eventi 2016 “Të lidhim besën për… pajtim!”
Një event për tre qytete: Pajtimi realizohet së bashku!
3 qytete, 3 data, 3 ditë: 1 Pajtim

Eventi i sensibilizimit “Të lidhim besën për… pajtim!” lind me dëshirën për të zgjuar ndjenjën e bashkësisë në mbarë Shqipërinë, duke lidhur në mënyrë simbolike veriun (Shkodrën), qendrën (Tiranën) dhe jugun (Vlorën).

Programi e Shkodres 19-20-21 maj 2016

E Enjte, 19 maj 2016:

16:30
Hapja e eventit në pedonalen e Shkodres Kolë Idromeno
Takim publik:
“Heroi i vertete është ai që fal, jo ai që vret” me z. Gianfranco Testa, z. Tonin Çobani, znj. Loreta Tomaj

18:30
Shfaqja e filmit Falja e Gjakut
qendrën rinore ARKA me prezencën e protagonistes Sindi Laçej
Programi e Shkodres

E Premte, 20 maj 2016:

10:30
Tryezë e rrumbullakët me institucionet dhe prezantimi i Dokumentit mbi angazhimin në luftën dhe parandalimin e fenomenit të hakmarrjes dhe të gjakmarrjes si dhe në promovimin e një kulture paqeje dhe të pajtimit tek Biblioteka Shkencore e Universitetit “Luigj Gurakuqi”

E Shtune, 21 maj 2016:

15:00
Laborator Grafiti pranë lulishtes në rr. Hasan Riza Pasha
18:00
Inaugurimi i grafitit
19:00
Mbyllje dhe mbrëmje muzikore pranë qendrës rinore ARKA