Tag Archive: Fotografi

Konkurs Fotografik: “Të lidhim besen për… pajtim!”

Konkurs Fotografik

Të lidhim besen për… pajtim!

Konkurs fotografik për të nxitur mbi paqen

 

Përdori fotografitë tuaja për të sensibilizuar mbi paqen dhe pajtimin në Shqiperi! Bëhu pjesë e konkursit tonë dhe dërgo fotografitë tuaja mbi këtë temë!
Të gjithë kategoritë janë të mirëpritura! Ndihmo Operazione Colomba!
Fito çmimet! Paraqiti fotografitë tuaja në një ekspozitë tek Galerija ARKAPIA pranë qendrës rinore ARKA në Shkoder. (më tepër…)