Konkurs Fotografik: “Të lidhim besen për… pajtim!”

Konkurs Fotografik

Të lidhim besen për… pajtim!

Konkurs fotografik për të nxitur mbi paqen

 

Përdori fotografitë tuaja për të sensibilizuar mbi paqen dhe pajtimin në Shqiperi! Bëhu pjesë e konkursit tonë dhe dërgo fotografitë tuaja mbi këtë temë!
Të gjithë kategoritë janë të mirëpritura! Ndihmo Operazione Colomba!
Fito çmimet! Paraqiti fotografitë tuaja në një ekspozitë tek Galerija ARKAPIA pranë qendrës rinore ARKA në Shkoder.

Çmimet:

i pari: 3000 lek – i dyti: 2000 lek – i treti: 1000 lek

Fotogratitë fituese do të printohen dhe do të jenë në pronësi të artisteve

Dërgo fotografitë në adresen:

operazionecolomba.al@apg23.org

Afati brënda datës:

10 korrik 2016

Nëse fotografitë do të shiten, një pjesë do t’i shkojë artistit. Paraqitja do të vlerësohet nga studentet e kursit të fotografisë të Operazione Colomba-s. Operazione Colomba ruan të drejten mbi përdorimin e fotografivë për promovimin dhe misionin e saj. Mirëpresim kontributin tuaj artistik mbi pajtimin dhe paqen.


Mos prit më gjatë! Na dërgo fotot tuaja me e-mail tek adresa operazionecolomba.al@apg23.org me të dhënat e FORMULARIT TE REGJISTRIMIT si dhe dy fotografitë tuaja.