Tag Archive: nje popull kunder gjakmarrje

Rrëzo të gjithë birilat dhe fito me pajtimin! – 12 mars 2016

Rrëzo të gjithë birilat dhe fito me pajtimin!

 

Si çdo muaj, sot më 12 Mars 2016, vullnetarët e shoqatës Operazione Colomba përkujtojnë viktimat e fenomenit të hakmarrjes dhe gjakmarrjes. Në këtë ditë, duam të përsërisim me zë të lartë rëndësinë e faljes si dhe fuqinë dhe vlerën e shtrenjtë të jetës. Sot me anë të lojës bowling do ju japim mundësinë të çliroheni nga ndenjat tuaja negative.

Rrëzoni të gjithë birilat dhe fitoni me pajtimin! (më tepër…)

Shprehni një dëshirë! Dhe ashtu do ju shkoj viti! – 12 Janar 2016

Më 12 janar 2016, si çdo muaj, vullnetarët e Operazione Colomba-s kujtojnë viktimat e fenomenit të gjakmarrjes dhe gjithashtu përsërisin së bashku që duhet të ndërtuar pajtimi kombëtar.

Sot duam të inaugurojmë 2016 duke kujtuar manifestimet e vitit të kaluar dhe duke shkëmbyer urimet tona më të mira për një vit në emër të paqes. (më tepër…)

Përgjigjet nga Kryetari i Bashkisë Shijak mbi fenomenin e gjakamarrjes

Le risposte del sindaco di ShijakNe vazhdojmë me publikimin e letrave që kryetarët e bashkive shqiptare kanë dërguar si përgjigje ndaj pyetësorit të përgatitur nga ne vullnetarët e Operazione Colomba-s në kuadër të fushatës “një populli kundër gjakmarrjes.” Fushata, dhe pyetësori më të cilën ajo lidhet, u konceptua me qëllim sensibilizimin e institucioneve shqiptare për fenomenin e gjakmarrjes, plaga për fat të keq është ende gjallë dhe rrënjosur. Sot ju paraqesim përgjigjet e kryetarit të Bashkisë Shijak, Ardian Kokomani.

(më tepër…)

Përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Roskovec mbi fenomenin e gjakamarrjes

Përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Roskovec Sot ju publikojmë përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Roskovec, Majlinda Bufi, në lidhje me pyetësorin e përgatitur nga vullnetarët e Operazione Colomba-s që i drejtohet të gjithë kryetarëve në kuadër të fushatës “një populli kundër gjakmarrjes“. Edhe pse fushata ka përfunduar, ne vazhdojmë të publikojë të gjitha përgjigjet, duke përfshirë edhe atë të Majlinda Bufit, e cila ka mberritur pas përfundimit të fushatës.

(më tepër…)

Përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Urë Vajgurore mbi fenomenin e gjakmarrjes

Përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Urë VajguroreSot publikojmë përgjigjet e kryetares të Bashkisë Ura Vajgurore, Juliana Flamur Memaj. Letra aq e përkushtuar përmban pyetjet e zakonshme të formularit dhe mberriti me datë 10.09.2015 por për shkaqe teknike arriëm ta publikojmë vetëm sot.

(më tepër…)