Tag Archive: Fushata

Përgjigjet nga Kryetari i Bashkisë Shijak mbi fenomenin e gjakamarrjes

Le risposte del sindaco di ShijakNe vazhdojmë me publikimin e letrave që kryetarët e bashkive shqiptare kanë dërguar si përgjigje ndaj pyetësorit të përgatitur nga ne vullnetarët e Operazione Colomba-s në kuadër të fushatës “një populli kundër gjakmarrjes.” Fushata, dhe pyetësori më të cilën ajo lidhet, u konceptua me qëllim sensibilizimin e institucioneve shqiptare për fenomenin e gjakmarrjes, plaga për fat të keq është ende gjallë dhe rrënjosur. Sot ju paraqesim përgjigjet e kryetarit të Bashkisë Shijak, Ardian Kokomani.

(më tepër…)

Përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Roskovec mbi fenomenin e gjakamarrjes

Përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Roskovec Sot ju publikojmë përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Roskovec, Majlinda Bufi, në lidhje me pyetësorin e përgatitur nga vullnetarët e Operazione Colomba-s që i drejtohet të gjithë kryetarëve në kuadër të fushatës “një populli kundër gjakmarrjes“. Edhe pse fushata ka përfunduar, ne vazhdojmë të publikojë të gjitha përgjigjet, duke përfshirë edhe atë të Majlinda Bufit, e cila ka mberritur pas përfundimit të fushatës.

(më tepër…)

Përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Urë Vajgurore mbi fenomenin e gjakmarrjes

Përgjigjet nga Kryetarja e Bashkisë Urë VajguroreSot publikojmë përgjigjet e kryetares të Bashkisë Ura Vajgurore, Juliana Flamur Memaj. Letra aq e përkushtuar përmban pyetjet e zakonshme të formularit dhe mberriti me datë 10.09.2015 por për shkaqe teknike arriëm ta publikojmë vetëm sot.

(më tepër…)

Përgjigjet nga Kryetari i Bashkisë së Kuçovës mbi fenomenin e gjakmarrjes

Përgjigjet nga Kryetari i Bashkisë së KuçovësSot publikojmë përgjigjet e kryetarit të Bashkisë Kuçove, Selfo Kapllani. Me shumë kënaqësinë kemi marrë përgjigjet e pyetësorit nga ana e kryetarit të Bashkisë Kuçovë brënda mbylljes të fushatës “një popull kundër gjakmarrjes” të organizuar nga Operazione Colomba. Si zakonisht ju mund të gjeni më poshtë përgjigjet nga Kryetari i Bashkisë Kuçovë.

(më tepër…)