Tag Archive: Grafiti

Heroi i vertete është ai që fal, jo ai që vret

“Heroi i vertete është ai që fal, jo ai që vret”: Ja ku ështëShkodër‬ muri‬ kundër gjakmarrjes‬ për pajtimin.

Është vendi i parë në ‪‎Shqipëri‬ i përkushtuar viktimave të ‪‎fenomenit të hakmarrjes dhe gjakmarrjes, me pllakën përkujtimore “Në kujtim të viktimave të Hakmarrjes dhe Gjakmarrjes”.

Kuitojmë së bashku Viktimave e hakmarrjes dhe gjakmarrjes me grafitin i frymëzuar nga statuja e 5 Heronjtet.

Fotografitë e përgatitjes dhe grafitit “Heroi i vertete është ai që fal, jo ai që vret”

Heroi i vertete Heroi 2  Heroi 4 Heroi 5 Heroi 6 Heroi 7 Heroi 8 Heroi 9 Heroi 10

VIDEO Inaugurimi i grafitit: