Prezantimin e librit “falja është një fitesë e madhe” Video

Operazione Colomba prezantoi librin “Falja është një fitesë e madhe” nga Ati Xhanfranko Testa. Ishte një rast i rëndësishem për t’i dhënë kuptim fjalëve të faljes dhe pajtimit, të gjithë së bashku kundër fenomenit të gjakmarrjes.