Falja është vështirësi dhe përpjekje, por edhe guxim dhe lumturi

presentazione libro Gianfranco TestaAti Xhanfranko Testa. Ju presim në prezantimin e librit “falja është një fitesë e madhe” të enjtën me 16 Mars në orën 17.00 pranë salles Kardinal Mikel Koliqi, tek Katedralja Shkodër.