Ngjitësa për fushatën Kundër Gjakmarrjes

Shkarko dhe vendose kёtё adeziv nё makinёn tёnde, nё biçikletёn tёnde, nё motorin tёnd, në çantën shpine tuaj e shkollës, nё pjesёn e jashtme tё shtёpisё tёnde ose tё aktivitetit tёnd, dhe bashkёndaje nё rrjetet e tua sociale kёtё nismё.

 

 

 

 

 

 

 

Stikers verdhë për Facebook

shkarko në jpg

shkarko në pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

Stikers i verdhë

shkarko në jpg

shkarko në pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

Stikers i kuq

shkarko në jpg

shkarko në pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stikers e bardhë

shkarko në jpg

shkarko në pdf

 

 

 

 

 

Stikers drejtkëndëshe për mbulimin e Facebook

shkarko në jpg

 

 

Stikers verdhë drejtkëndëshe

shkarko në jpg

shkarko në pdf

 

 

Stikers drejtkëndëshe të kuqe

shkarko në jpg

shkarko në pdf

 

 

Stikers drejtkëndëshe të bardhë

shkarko në jpg

shkarko në pdf