“Të lidhim besën për… pajtim!” Tiranë – Kamez

Ju mirpressim!!!      Programi:

Tiranë – Kamez

29-30 shtator e 1 tetor 2016

 

E Enjte, 29 shtator:

16:00 Takim publik në Tiranë: “Heroi i vertete është ai që fal”

 

E Premte, 30 shtator:

10:30 Mbledhje private në Tiranë: tryezë e rrumbullakët me institucionet për të studiuar strategji konkrete në luftën dhe parandalimin e fenomenit të gjakmarrjes

15:00 Laborator Graffiti në Kamez

 

E Shtune, 1 tetor:

18:30 Inaugurimi i graffitit dhe afishimi i pllakës në Kamez

19:00 Shfaqja e filmit “Falja e gjakut” në Kamez