#KundërGjakmarrjes: monologe me dy zëra

Gjatë fillimit të fushatës sensibilizuese “#KundërGjakmarrjes”, u recitua një monolog me dy zëra për të treguar prespektivën e atyreve që jetojnë të ngujuar për shkak të fenomenit të gjakmarrjes.

Audio në shqip, titra në italisht dhe anglisht