Fushata 2015 – Pas Zgjedhjeve

logo-evento-2015

Edhe pse 21 qershori ka kaluar dhe rezultatet e Zgjedhjeve Lokale janë arritur, fushata e ndërgjegjësimit kundër fenomenit të hakmarrjes dhe gjakmarrjes vazhdon.
Vullnetarët e Operazione Colomba-s kanë vendosur t’u kushtojnë vëmendje Kryetarëve të rinj të Bashkive duke kërkuar një përgjigje për ata/o që nuk i janë përgjigjur ende pyetjeve të tyre.
Në këtë mënyrë Kryetarët e Bashkive do të kenë mundësi të angazhohen konkretisht për të marrë të gjitha masat e nevojshme për të luftuar fenomenin në fjalë!