Tiranë

VIDEO Tryezë e rrumbullakët për të studiuar nje strategji kundër gjakmarrjes

Mbledhje private në Tiranë: tryezë e rrumbullakët me institucionet dhe OJF-te për të studiuar nje strategji konkrete në parandalimin dhe luftën e fenomenit të gjakmarrjes

Sara Ianovitz – Operazione Colomba
Giulia Zurlini Panza – koordinatore për Operazione Colomba nga Italia
Igli Totozani – Avokati të Popullit
Arben Shkëmbi – komisioner të Avokatit të Popullit
Drita Avdyli – Dhoma kombetare e Ndermjetesve
Xhelal Mziu – kryetar i Bashkisë së Kamzës
Liljana Luani – mësuese

Sara Ianovitz – Operazione Colomba

 

FOTO takim publik: Heroi i vertete është ai që fal

Fushata e sensibilizimit e 2016 “Të lidhim besën për… pajtim” mbërrin në Tiranë. Një takim publik për të reflektuar së bashku mbi temën e faljes. Kush është një hero i vërtetë? Kush është një burrë i vërtetë? Sa kultura jonë ndikon thellë në përvojat tona emocionale dhe zgjedhjet tona të përditshme? A është e mundur një kulturë e faljes? A mund të themi me të vërtetë që ”heroi i vërtetë është ai që fal”?

(më tepër…)

VIDEO takim publik: Heroi i vertete është ai që fal –

Ka filluar dje, 29 shtator, në Tiranë, tek Piramida, eventi i shoqates Operazione Colomba me titullin “Te lidhim besen per…pajtim!”.

Eventi ka filluar me një takim publik për të reflektuar së bashku mbi temën e faljes titulluar “Heroi i vërtetë është ai që fal”.

  1. Paraqitje Giacomo Bandini – Operazione ColombaGiacomo Bandini
  2. Z. Tonin Çobani Profesor ekspert i KanunitTonin Çobani
  3. Z. Fisnik Thorja Psikolog pranë zyrës ZDB (Zyra Per Djemët dhe Burrat), ShkodërFisnik Thorj
  4. Z. Gianfranco Testa Themeluesi i Universitetit të Faljes në ItaliGianfranco Testa (më tepër…)

takim publik: Heroi i vertete është ai që fal

Një takim publik për të reflektuar së bashku mbi temën e faljes. Kush është një hero i vërtetë? Kush është një burrë i vërtetë? Sa kultura jonë ndikon thellë në përvojat tona emocionale dhe zgjedhjet tona të përditshme? A është e mundur një kulturë e faljes? A mund të themi me të vërtetë që ”heroi i vërtetë është ai që fal”?

locandina-per-internet-copiaTakim me:
Z. Gianfranco Testa
Themeluesi i Universitetit të Faljes në Itali
Z. Fisnik Thorja
Psikolog pranë zyrës ZDB (Zyra Per Djemët dhe Burrat), Shkodër
Z. Tonin Çobani
Profesor ekspert i Kanunit

Ju presim të enjten, më 29 shtator në Tiranë, tek Piramida, në orën 16.00

Programi “Të lidhim besën për… pajtim!”

Të lidhim besën për… pajtim!

Eventi 2016 “Të lidhim besën për… pajtim!”
Një event për tre qytete: Pajtimi realizohet së bashku!
3 qytete, 3 data, 3 ditë: 1 Pajtim

Tiranë – Kamëz
29-30 shtator e 1 tetor 2016

E Enjte, 29 shtator:
16:00 Takim publik në Tiranë: “Heroi i vertete është ai që fal”, përballë Piramidës
(në rast shiu, takimi do mbahet në ambiente të mbyllura, të gjitha lajmerit në Facebook)

E Premte, 30 shtator:
10:30 Mbledhje private në Tiranë: tryezë e rrumbullakët me institucionet dhe OJF-te për të studiuar nje strategji konkrete në parandalimin dhe luftën e fenomenit të gjakmarrjes
15:00 Laborator Grafiti në Kamëz, në sheshin e qytetit
(në rast shiu, laboratori do mbahet pranë qendrës rinore ATA, bulevardi Blu)

E Shtune, 1 tetor:
18:30 Inaugurimi i grafitit dhe afishimi i pllakës ne kujtim te viktimave te gjakmarrjes në Kamëz, në sheshin e qytetit
19:00 Shfaqja e filmit “Falja e gjakut” në Kamëz, në sheshin e qytetit
me prezencën e protagonistes Sindi Laçej
(në rast shiu, filmi do shfaqet brënda Pallatit të Kulturës në Kamëz)

Të gjitha lajmerit edhe në Facebook: Kundër Gjakmarrjes