Tag Archive: ‪#Zgjedhje2015‬

Manifestimi – 12 Korrik 2015 (Foto)

Manifestimi

Pikë nga pikë të mbushim një oqean të paqes

Si çdo muaj, më 12 korrik vullnetarët e Operazione Colomba-s kanë përfshirë njerëzit e Shkodrës në demonstratë mujore e zakonshme kundër hakmarrjes dhe gjakmarrjes. Nëpërmjet një fjale të urtë që thotë: “Ajo që bëjmë është vetëm një pikë në oqean, por nëse nuk do të ishte ajo pikë e oqeanit do t’i mungonte”, vullnetarët kanë shpërndarë një mesazh të paqes. Atëherë si çdo pikë mbush oqeanin, çdo kush prej nesh mund të jetë një pikë e paqes që mbush Shqipërinë me pajtim. (më tepër…)